vlinder

Leroy Holsteins en Jerseys  

Boerderij de Heerlijkheid

Jersey KendraLeroy Adrienne 31

Activiteiten:

Op Boerderij "De Heerlijkheid" willen we ons ook bezighouden met andere zaken dan alleen koeien melken. Het bedrijf ligt tussen de nieuwbouwwijk Passewaay (Tiel) en het dorp Wadenoijen. Onze buren zijn dus allemaal burgers. Daarom vinden we het belangrijk om contact te houden met de mensen uit de omgeving.

Melkhuisje:
In het melkhuisje kunt u produkten kopen van onze boerderij, of van bedrijven uit de naaste omgeving (molen Geldermalsen bijvoorbeeld). Leuke activiteit is het voeren van de kippen. U kunt voor 50 cent een bakje graankorrels kopen en dat rondstrooien. De kippen komen aangerend!

Koeiendans en boerderijbezoek:

We vinden het leuk om mensen op de boerderij te ontvangen. Daarom zijn we in september 2012 begonnen met het opstellen van het bedrijf. Al heel veel mensen zijn op bezoek geweest en hebben een kijkje genomen op de boerderij. Vanwege de grote vraag gaan we de eerste weidedag, de zogenaamde koeiendans, ook openstellen.
Toegang gratis.
Eerstvolgende datum? ga naar --> activiteiten --> boerderijbezoek.
Houd ook onze facebookpagina in de gaten voor de meest actuele informatie.

Demo NNW:

Sinds de start van het weideseizoen 2018 zijn wij één van de zes demo-bedrijven voor het Nieuw Nederlands Weiden. Collega's uit de sector zijn welkom voor demo en farmwalk. Meer informatie ? Klik hier
.

Tijdens de vrijdagmiddag openstelling ging een koe kalven
handmelken: verse melk is warm de werking van de drinkautomaat bij de kalfjes is interessant